Επίσκεψη αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών στην κοινότητα των Μουρνιών και στον οικισμό της Άνω Σύμης

3:27 μ.μ. - Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022
03:02 μ.μ. - Πέμ, 10/27/2022
Image: Επίσκεψη αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών στην κοινότητα των Μουρνιών και στον οικισμό της Άνω Σύμης

Τον οικισμό της Άνω Σύμης της Κοινότητας Μουρνιών επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων και Μελετών, κ. Γεώργιος Ασπραδάκης με τον Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου, Μηχανικό Δομικών Έργων, κ. Σπύρο Λαποκωνσταντάκη

Τον οικισμό της Άνω Σύμης της Κοινότητας Μουρνιών επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων και Μελετών, κ. Γεώργιος Ασπραδάκης με τον Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου, Μηχανικό Δομικών Έργων, κ. Σπύρο Λαποκωνσταντάκη, συναντήθηκε με τον Πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Εμμανουήλ Δαμασκηνάκη και τον Πρόεδρο του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΑΔΕΒΛΙΑΡΗΣ», κ. Απόστολο Γρυσμπολάκη και μετέβησαν σε διάφορες περιοχές του οικισμού, προκειμένου να πραγματοποιήσουν επιτόπια αυτοψία στις εργασίες ανάπλασης που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, αλλά και να συζητήσουν τις νέες εργασίες που θα υλοποιηθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου της Ιεράπετρας. Στη συνέχεια, συναντήθηκαν και με τον ανάδοχο του έργου της αποκατάστασης της βατότητας της περιφερειακής οδού Μουρνιών και όρισαν το χρονοδιάγραμμα έναρξης των εργασιών.

«Παρά το γεγονός ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου «τρέχει» πολλά έργα και μελέτες είτε σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες είτε με τους Υπαλλήλους της, εντούτοις τόσο η Υπηρεσία όσο και εγώ ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται, ώστε να μην προκαλούνται καθυστερήσεις στην παράδοσή τους.

Επισκέφτηκα την Κοινότητα των Μουρνιών, προκειμένου να συζητήσουμε την πορεία υλοποίησης των προτάσεων και των έργων που είναι δρομολογημένα από τη Δημοτική Αρχή. Συνεχίζω τις επισκέψεις μου σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας που εκτελούμε έργα, ώστε σε συνεργασία με τους επιβλέποντες μηχανικούς, να παραδοθούν σύντομα στους δημότες έργα που τα έχουν ανάγκη».