Γιατί να σπουδάσω στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στην Κρήτη

1:29 μ.μ. - Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022
01:07 μ.μ. - Παρ, 08/29/2022
Image: Γιατί να σπουδάσω στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στην Κρήτη

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ Νίκου Κατσαράκη στον Ηχώ 99,8

Με ανανεωμένα και επίκαιρα προγράμματα σπουδών, καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και σημαντικές προοπτικές για επαγγελματική αποκατάσταση, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στην Κρήτη αποτελεί για τους υποψήφιους φοιτητές μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή εν όψει της συμπλήρωσης των μηχανογραφικών δελτίων.

Ο πρύτανης κ. Νίκος Κατσαράκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 αναλύοντας τα πλεονεκτήματα φοίτησης στο ΕΛΜΕΠΑ προτρέποντας τους υποψήφιους φοιτητές να επισκεφθούν την σελίδα του Πανεπιστημίου για να ενημερωθούν ή ακόμα να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) μέσω του οποίου παρέχεται δωρεάν ενημέρωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Δωρεάν ενημέρωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου

Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) παρέχει –για 2η συνεχή χρονιά - δωρεάν ενημέρωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου σε μαθητές, υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά αποκλειστικά στα επιστημονικά αντικείμενα των 11 Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ και προσφέρεται από τις 27 Ιουνίου 2022 έως την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψήφιους φοιτητές.

Η συμβουλευτική παρέχεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 10:00 – 13:00, στο τηλέφωνο 2810-379335.

Οι ενδιαφερόμενοι (μαθητές και γονείς/κηδεμόνες) έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν και διαδικτυακά το ραντεβού τους για την ενημέρωση που αφορά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού μέσω της ακόλουθης on line φόρμας: https://bit.ly/3NjRVlw

Περισσότερα: https://career.hmu.gr/.../%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb...