Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης.

2:35 μ.μ. - Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023
02:07 μ.μ. - Παρ, 07/35/2023
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους φορείς και να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση των έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος μας

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται στην Ιεράπετρα, συζήτησαν για  τον τρόπο λειτουργίας του Γηροκομείου, τη χρηματοδότηση νέων προτάσεων για έργα που έχει καταθέσει η Δημοτική Αρχή, ενώ παράλληλα παρουσία της Προέδρου του ΤΟΕΒ της Καλαμαύκας, κας Ελένης Σουργιαδάκη, συζητήθηκε η χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων που έχει μελετήσει ο Δήμος της Ιεράπετρας για το ΤΟΕΒ (αρδευτικά δίκτυα, δεξαμενές και αγροτική οδοποιία).

Ο κ. Καλαντζάκης, στη συνέχεια, επεσήμανε: «Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους φορείς και να διεκδικούμε  χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος της Ιεράπετρας, για την ενίσχυση των υποδομών και κατ’ επέκταση την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνδημότες μας.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα που συζητήσαμε και το οποίο οδεύει προς την επίλυσή του είναι το ζήτημα του Γηροκομείου της Ιεράπετρας, ένα έργο το οποίο έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί και αυτό το διάστημα βρισκόμαστε στη διαδικασία έκδοσης της άδειας ίδρυσής του. Επίσης, δώσαμε βαρύτητα στη συνάντηση και στον τρόπο λειτουργίας του Γηροκομείου, ο οποίος απασχολεί τόσο εμένα προσωπικά, όσο και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο».