Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ιεράπετρας

3:01 μ.μ. - Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021
03:07 μ.μ. - Παρ, 02/01/2021
Image: Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ιεράπετρας

Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Δήμου Ιεράπετρας

Ύστερα από τη λήξη της θητείας των Αντιδημάρχων του Δήμου της Ιεράπετρας, με απόφαση του Δημάρχου, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, τίθενται σε εφαρμογή αλλαγές στις θέσεις ευθύνης της Δημοτικής Αρχής. Συγκεκριμένα, ορίζονται Αντιδήμαρχοι με θητεία ενός έτους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Ασπραδάκης ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έργων και Μελετών, Κωνσταντίνος Αστροπεκάκης ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος της Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης και Νεκτάριος Παπαδάκης ως καθ΄ύλην Αντιδήμαρχος του Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οδοποιίας. Παρατείνεται η θητεία των ήδη ορισθέντων Αντιδημάρχων, Χρύσας Χατζημαρκάκη ως Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Μαρίας Ρουμελιωτάκη, ως Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας με θητεία έως 15 Νοεμβρίου 2021. Ο Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης παραμένει ως Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού και της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη για ένα έτος.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: « Η συμμετοχή όλο και περισσότερων νέων ανθρώπων στην Αυτοδιοίκηση φέρνει μία νέα οπτική γωνία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μέσα από τον νέο ορισμό Αντιδημάρχων, επιδιώκουμε να δώσουμε τη δυνατότητα και σε άλλους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής μας να προσφέρουν στα κοινά.

Από την προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου της Ιεράπετρας δεν περισσεύει κανένας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών».