Επίσκεψη του Δημάρχου στο Λιμεναρχείο Ιεράπετρας για την ανακαίνιση του κτιρίου

8:15 π.μ. - Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022
08:07 π.μ. - Παρ, 01/15/2022
Image: Επίσκεψη του Δημάρχου στο Λιμεναρχείο Ιεράπετρας για την ανακαίνιση του κτιρίου

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η πορεία της υλοποίησης των εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του κτιρίου που στεγάζει το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, έργου συνολικού προϋπολογισμού 150.000€

Tον Λιμενάρχη Ιεράπετρας, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Γιάννη Παπαδάκη, επισκέφτηκε στο Λιμεναρχείο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Γιώργο Ασπραδάκη και τον Προϊστάμενο, Πολιτικό Μηχανικό, κ. Γιώργο Βαρδάκη. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η πορεία της υλοποίησης των εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του κτιρίου που στεγάζει το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, έργου συνολικού προϋπολογισμού 150.000€.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

«Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή υιοθετήσαμε την πρόταση του Λιμενάρχη κ. Παπαδάκη για ανακαίνιση του κτιρίου του Λιμεναρχείου ώστε να καταστεί πλήρως λειτουργικό, συντάξαμε μια ολοκληρωμένη μελέτη και ζητήσαμε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Μολονότι, η αποκατάσταση του κτιρίου του Λιμεναρχείου δεν αφορά άμεσα τις Υπηρεσίες του Δήμου, ωστόσο τη στηρίζουμε από την πρώτη στιγμή καθώς, πάγια θέση μας είναι η στήριξη όλων των Υπηρεσιών, έτσι ώστε να μπορούν να επιλύουν γρηγορότερα και αρτιότερα τα προβλήματα των πολιτών.

Θεωρώ ότι ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης θα προβεί στη χρηματοδότηση όλου του ποσού, έτσι ώστε να καταφέρουμε έως το τέλος του έτους να αλλάξει συνολικά η εικόνα και η λειτουργικότητα του συγκεκριμένου κτιρίου προς όφελος των υπαλλήλων και των δημοτών».