«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ» πάει Αμερική τον Οκτώβριο!

9:26 π.μ. - Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
09:09 π.μ. - Παρ, 20/26/2024
Image: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ» πάει Αμερική τον Οκτώβριο!

Πρόσκληση της Μορφωτικής & Ψυχαγωγικής Παράστασης «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ» για παρουσιάσεις στην Αμερική τον Οκτώβριο!

Μετά την παράσταση της Μορφωτικής & Ψυχαγωγικής Παράστασης «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ» στο Αμφιθέατρο Μίνως, στις 22 Ιουλίου, ένας επιστήμονας, που με την οικογένεια του παρακολούθησε την παράσταση, μας πλησίασε και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του.

Ο επιστήμονας ζει στην Αμερική και είπε ότι θα ήθελε πολύ να έχει την παράσταση σε κάποια σχολεία εκεί.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Βαγγέλης Φραγκιαδάκης ανέφερε ότι ζούσε και αυτός στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο (στο Berkeley) για 40 χρόνια και επέστρεφε συχνά εκεί, καθώς τα παιδιά και τα εγγόνια του ζούσαν ακόμα εκεί και ότι έχει ήδη προγραμματίσει να είναι στην Αμερική το φθινόπωρο.

Με την επιστροφή του επιστήμονα στην Αμερική και μετά από επικοινωνία με τα διοικητικά συμβούλια των σχολείων, μας δόθηκε πρόσκληση και τρεις παραστάσεις σε τρία σχολεία προγραμματίστηκαν για τον Οκτώβριο 2024.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Φραγκιαδάκης είπε «Φυσικά αυτό είναι συναρπαστικό. Τα τελευταία δύο χρόνια, είχαμε προσκλήσεις και δώσαμε πάνω από 160 παραστάσεις σε όλη την Κρήτη, ακόμη και αλλού στην Ελλάδα, και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τέτοια ενδιαφέροντα και αιτήματα σε μεγαλύτερη κλίμακα, τα επόμενα χρόνια.

Αυτή η ευτυχής σύμπτωση μας επιτρέπει να σκορπίσουμε τη μαγεία και τη χαρά της επιστήμης και της περιέργειας ακόμα και εκτός Ελλάδας».