Σεμινάριο για το προσωπικό του νοσοκομείου Ιεράπετρας

11:55 π.μ. - Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019
11:05 π.μ. - Παρ, 17/55/2019
Image: Σεμινάριο για το προσωπικό του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Από το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον αναπληρωτή Διοικητή και το Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας  σε συνεργασία με τον αναπληρωτή Διοικητή και το Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας έχουμε αποφασίσει τη διοργάνωση σεμιναρίου, με εισηγητές από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου για το προσωπικό του Νοσοκομείου μας με θέμα: «Βασικές δεξιότητες καθημερινών θεμάτων σχέσεων και επικοινωνίας με ασθενείς και συνοδούς».
 
Θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας από τη Δευτέρα 20 έως 24 Μαΐου 12.00-15.00 καθημερινά.
 
Είναι προφανές ότι για την αρμονική λειτουργία ενός Νοσοκομείου, η καλή συνεργασία όλων παίζει τον πιο  σημαντικό ρόλο . Ο παράγοντας άνθρωπος εξακολουθεί να παραμένει ο πιο σημαντικός συντελεστής επιτυχίας των αντικειμενικών σκοπών και στόχων κάθε Νοσοκομείου. 
 
Όλοι μαζί μπορούμε με το σωστό τρόπο να περιφρουρήσουμε  ότι έχουμε με τόσους αγώνες καταφέρει,  με τις ομολογουμένως θετικότατες εξελίξεις ,  όσον αφορά στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό και στο δρομολογημένο  εξοπλισμό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας
 
Ανδρέας Μαμαντόπουλος                              Χαράλαμπος Κανάκης
 

poster-ierapetra-seminar-1