Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε εργασιακούς χώρους για την απεργία της 9ης Νοέμβρη

9:36 π.μ. - Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022
09:11 π.μ. - Τετ, 09/36/2022
Image: Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε εργασιακούς χώρους για την απεργία της 9ης Νοέμβρη

Ο Μανόλης Θραψανιώτης δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφθεί και πάλι την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Περιοδεία σε εργασιακούς χώρους έκανε κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αγίου Νικολάου με τον Βουλευτή Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη, για ενημέρωση των εργαζομένων για την γενική απεργία της 9ης Νοέμβρη και τις προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της μείωσης του εισοδήματος της μεγάλης πλειοψηφίας από τις πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ. Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη συμμετοχής στην απεργία και στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου, για να σταλεί το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι “δεν πάει άλλο”. Η ακρίβεια, εκτός από εισαγόμενη, είναι κυρίως αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής φτωχοποίησης των λαϊκών στρωμάτων και μεταφοράς του πλούτου σε μια μικρή ομάδα κρατικοδίαιτων ολιγαρχών.

hxonews

Στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου, αφού μοιράστηκε φυλλάδιο και έγιναν συζητήσεις με εργαζόμενους, κατά την επίσκεψη στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έγινε και μια άτυπη αυθόρμητη συνάντηση με το προσωπικό και άμεση ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί αλλά και γενικά η πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο νομό μας.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης, μετά τον πλούσιο διάλογο και το εύρος των θεμάτων που τέθηκαν (από το κόστος ζωής των εκπαιδευτικών μέχρι τη μείωση του μαθητικού δυναμικού στο νομό και τα σχολικά γεύματα) δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφθεί και πάλι την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας για να αναδειχθούν αυτά τα ζητήματα.