Πανταζής: Ανικανοποίητα πολλά αιτήματα σχολείων προς τον Δήμο Ιεράπετρας

11:40 π.μ. - Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022
11:11 π.μ. - Πέμ, 10/40/2022
Image: Πανταζής: Ανικανοποίητα πολλά αιτήματα σχολείων προς τον Δήμο Ιεράπετρας

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα»

Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Ηχώ 99,8 έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ Αργύρης Πανταζής, μετά από δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Κων/νου Αστροπεκάκη για τις παρεμβάσεις του δήμου σε σχολικές μονάδες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και την πρόσφατη συνάντηση στο Δημαρχείο με τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου υπό τον Δήμαρχο.

Ο κ. Πανταζής σχολίασε ότι στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον δήμο με αφορμή την παραπάνω συνάντηση, δεν αναφέρεται πού διατέθηκαν τα 1.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για τις σχολικές μονάδες και από που προήλθε η χρηματοδότηση ή οι χρηματοδοτήσεις. Μπορεί να γίνονται παρεμβάσεις όμως οι ανάγκες των σχολείων είναι πολλές και θα έπρεπε να διεκδικηθούν και άλλες χρηματοδοτήσεις. Υπάρχουν αιτήματα σχολείων τα οποία δεν έχουν ικανοποιηθεί.

Η κατάσταση στο Ειδικό Σχολείο δεν έχει βελτιωθεί μετά τις εικόνες τους προηγούμενους μήνες με τις χαρτόκουτες. Επιπλέον από την παρούσα δημοτική αρχή που διανύει τον 9ο χρόνο διοίκησης, δεν έχουμε δει τίποτα, δεν έχουμε δει κάποια εξέλιξη σε ότι αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση και η Ιεράπετρα παραμένει χωρίς σχολή, τόνισε ανάμεσα σε άλλο κ. Πανταζής