«Ωραίο τεκνό ο Τσίπρας» δήλωσε η Μπριζίτ Μακρόν

10:38 π.μ. - Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017
10:12 π.μ. - Τρί, 05/38/2017
Image: «Ωραίο τεκνό ο Τσίπρας» δήλωσε η Μπριζίτ Μακρόν

Διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γαλλία απειλεί να προκαλέσει η δήλωση της Μπριζίτ Μακρόν -συζύγου του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν- πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ωραίο τεκνό

Η δήλωση της Μπριζίτ Μακρόν έγινε στην διάρκεια συνέντευξης στο TV5, μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιος άνδρας Ευρωπαίος πολιτικός της είναι πιο συμπαθής.
Η Μπριζίτ Μακρόν δήλωσε πως οι Ευρωπαίοι πολιτικοί είναι ασχημάντρες και γεροκούσαλα -όντως είναι-, με εξαίρεση τον Αλέξη Τσίπρα που είναι ωραίο τεκνό.
Μάλιστα, η Μπριζίτ Μακρόν εξέφρασε την επιθυμία να γνωρίσει τον Αλέξη Τσίπρα και ό,τι ήθελε προκύψει.
Με ένα πλατύ χαμόγελο, η κυρία Μακρόν είπε πως, αν είχε δουλέψε σε ελληνικό σχολείο και πετύχαινε τον Τσίπρα μαθητή, θα τον έβαζε κάτω και θα τον έστυβε.
Οι Γάλλοι και οι Γαλλίδες είναι πολύ ανοιχτοί και ελεύθεροι σε αυτά τα θέματα, οπότε η δήλωση της Μπριζίτ Μακρόν δεν προξένησε καμία εντύπωση στην Γαλλία.
Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα πήρε ανάποδες με την Μπριζίτ Μακρόν και δήλωσε «Γκόου μπακ μαντάμ Μακρόν!».
Μάλιστα, η Περιστέρα σκοπεύει να ακολουθεί τον Αλέξη Τσίπρα σε όλες τις συναντήσεις του με τον Εμανουέλ Μακρόν, για να μην της πάρει τον άντρα η καυλοπυρέσουσσα Μπριζίτ.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε κάποια δημόσια δήλωση για την δήλωση της Μπριζίτ Μακρόν, αν και φέρεται να είναι κολακευμένος, αλλά κανείς δεν ξέρει αν ο Αλέξης κατάλαβε πως την δήλωση την έκανε η Μπριζίτ Μακρόν και όχι η Μπριζίτ Μπαρντό.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Αλέξης Τσίπρας, για το καλό της Ελλάδας και για να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας, δεν θα είχε πρόβλημα να θυσιαστεί και να κουτουπώσει όχι μόνο την Μπριζίτ Μακρόν αλλά και τον άνδρα της.
(Το εξώφυλλο του νέου τεύχους του Charlie Hebdo είναι καταπληκτικό και απόλυτα εύστοχο. Αυτή την Ευρώπη αγαπάμε. Μόνο.)
 
 
Πηγή: pitsirikos.net