Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝΑΝ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

2:38 μ.μ. - Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021
02:07 μ.μ. - Τρί, 13/38/2021
Image: Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝΑΝ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Ο Σύλλογος Εργαζομένων νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κοινοποιεί την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων περί υποχρεωτικού εμβολιασμού

Το υγειονομικό προσωπικό συμμετέχει μαζικά στον εμβολιασμό. Είναι η κοινωνική ομάδα που συντριπτικά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού, αγγίζοντας το 90% (εμβολιασμένοι, φυσική ανοσία, αναμονή εμβολιασμού, μη εμβολιασμένοι με ιατρική εντολή).

Το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού.

Εμβολιασμένος ή μη ο υγειονομικός τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας προστατεύοντας τον εαυτό του και τους ασθενείς. Είναι χρέος και καθήκον ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού.

Εξάλλου πληρώσαμε βαρύ το τίμημα του κορωνοϊού. Χάσαμε 27 συναδέλφους από κορωνοϊό με τον θάνατό τους να μην χαρακτηρίζεται ως εργατικό ατύχημα. Είμαστε ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων. Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα. Με πειθώ θα εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί. Ο εξαναγκασμός ή επιβολή πειθαρχικών μέτρων οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα.