Ιεράπετρα: Συνελήφθη ο φερόμενος ως εμπρηστής του εργοστασίου ξυλείας

8:03 π.μ. - Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022
08:09 π.μ. - Τετ, 07/03/2022
Image: Ιεράπετρα: Συνελήφθη ο φερόμενος ως εμπρηστής του εργοστασίου ξυλείας

Η σύλληψη του 48χρονου πραγματοποιήθηκε μετά από μπλόκο της ΕΛΑΣ στο Καλό Χωριό

Στα χέρια των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται 48χρονος άνδρας, ο οποίος υπεδείχθη ως εμπρηστής από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ξυλείας που τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με πυροσβεστικές πηγές, μετά από συντονισμένες ενέργειες οι άνδρες του Κλιμάκίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Κρήτης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, προχώρησαν στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά από πληροφορίες οτι ο τελευταίος θα επιχειρούσε να φύγει από την περιοχή της Ιεράπετρας με ΚΤΕΛ.

Ο 48χρονος επιβιβάστηκε στο λεωφορείο από το Κάτω Χωριό Ιεράπετρας με προορισμό το Ηράκλειο. Οι αστυνομικές αρχές, μετά από μια αστραπιαία επιχείρηση, πραγματοποίησαν μπλόκο στην περιοχή του Καλού Χωριού συλλαμβάνοντας τον άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ήδη καταδίκη 32 μηνών, η οποία σχετίζεται με ανάλογη απόπειρα εμπρησμού που είχε διαπράξει στο παρελθόν πάλι εις βάρος της ίδιας επιχείρησης.

Ο άνδρας κατηγορείται για πρόκληση εμπρησμού από πρόθεση, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πηγή :Νέα Κρήτη