ΔΔΕ Λασιθίου | Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

12:41 μ.μ. - Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023
12:09 μ.μ. - Παρ, 08/41/2023
Image: ΔΔΕ Λασιθίου | Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

Αναλυτικά οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Λασιθίου όπου συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα: μεταγραφές μαθητών/τριών, σύνθεση τμημάτων,  λειτουργικά κενά, άδειες εκπαιδευτικών , βιβλία, κτιριακά και χρήση του Πληροφοριακού Συστήματος MySchool.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ο Δ/ντής της ΔΔΕ Λασιθίου κ. Κατσαγκόλης Αθανάσιος, παραβρέθηκε στην Ιεράπετρα όπου χαιρέτησε τους εκπαιδευτικούς ΠΕ02 (Φιλολόγων) και ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής), στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης των Συμβούλων Εκπαιδευτικού Έργου.

hxonews

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου, έγινε δια ζώσης ενημέρωση όλων των νέων Διευθυντών/ντριων και Υποδιευθυντών/ντριών των σχολικών μονάδων περιοχής ευθύνης της ΔΔΕ Λασιθίου. Την ενημέρωση ξεκίνησε ο Διευθυντής της ΔΔΕ Λασιθίου κ. Κατσαγκόλης και ακολούθησαν οι Σύμβουλοι Εκπαιδευτικού Έργου και οι  Προϊστάμενοι/ες των Τμημάτων. Την ενημέρωση έκλεισε, η Προϊσταμένη του Γραφείου Νομικής Υποστήριξης της ΠΔΕ Κρήτης κα. Θεοδοσάκη, η οποία παρουσίασε τη νομοθεσία επί διαφόρων θεμάτων που άπτονται της σχολικής καθημερινότητας και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις και μελέτες περίπτωσης που αναφέρθηκαν.

hxonews

Τέλος, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου μετά από πρόσκληση του Διευθυντή της ΔΔΕ Λασιθίου κ. Κατσαγκόλη Αθανάσιου, έγινε διαδικτυακή ενημέρωση στους/στις νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς από τους Συμβούλους Εκπαιδευτικού Έργου και τους/τις Προϊσταμένους/ες  των Τμημάτων της ΔΔΕ Λασιθίου. Στη δράση απηύθυνε χαιρετισμό ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Καρτσωνάκης Εμμανουήλ, ευχόμενους στους/στις νέους/ες εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά.

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου