Το ευχαριστήριο της Ε. Βλάσση για τις περιφερειακές εκλογές

9:51 π.μ. - Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023
09:10 π.μ. - Τετ, 11/51/2023
Image: Το ευχαριστήριο της Ε. Βλάσση για τις περιφερειακές εκλογές

«Για την Κρήτη μας, Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα και ενότητα, για το καλό του νησιού μας και των ανθρώπων μας και για ένα Λασίθι, που μας αξίζει»

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,

Θέλω να σας εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου, για τη μεγάλη τιμή που κάνατε στο συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη και σε εμένα προσωπικά στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Η νίκη είναι δική σας.

Το μέγεθος της νίκης του συνδυασμού μας είναι πρωτοφανές και με γεμίζει μεγάλη και επιτακτική ευθύνη, προκειμένου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

Όλοι μαζί καλούμαστε, να σηκώσουμε το βάρος της ευθύνης σε αυτή την ιστορική στιγμή, για το νησί μας την Κρήτη και για τον Νομό Λασιθίου, ώστε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων.

Δεσμεύομαι, ότι θα συνεχίσω να πολιτεύομαι με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, εντιμότητα και δημιουργικότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, για την πολύτιμη συνεισφορά τους σε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα και τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε το έργο όλοι μαζί.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, όλους τους εθελοντές, καθώς και την οικογένειά μου. «Για την Κρήτη μας, Συνεχίζουμε» με αποφασιστικότητα και ενότητα, για το καλό του νησιού μας και των ανθρώπων μας και για ένα Λασίθι, που μας αξίζει.