Λιοντάκης: "Ζητάω απαντήσεις και στοιχεία, δεν κατηγορώ το Δ.Σ του ΤΟΕΒ"

10:59 π.μ. - Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
10:04 π.μ. - Παρ, 26/59/2024
Image: Λιοντάκης: "Ζητάω απαντήσεις και στοιχεία, δεν κατηγορώ το Δ.Σ του ΤΟΕΒ"

Παρέμβαση στον Ηχώ 99,8 του πρώην Διευθυντή του ΤΟΕΒ με αφορμή την απάντηση του Δ.Σ του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας

Με αφορμή την απάντηση του Δ.Σ του ΤΟΕΒ ο κ. Λιοντάκης, πρώην Διευθυντής του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας, με παρέμβασή του στον Ηχώ 99,8, δήλωσε ότι δεν κατηγορεί κανέναν, θέτει απλά ερωτήματα ζητώντας ουσιαστικά δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ο πίνακας που απεικονίζει τα αποθέματα του νερού ανάλογα με τη στάθμη του φράγματος και το δεύτερο είναι τα ονόματα των αντιπροσώπων, όπως έχει κάθε δικαίωμα σαν μέλος του οργανισμού, ώστε να ενημερωθεί σωστά η Γενική Συνέλευση.

Αναφέρθηκε επίσης σε απειλητικό μήνυμα που του έχει σταλεί και το οποίο τον προειδοποιεί να μην μιλήσει στο ραδιόφωνο για τα οικονομικά στοιχεία του οργανισμού. Προέτρεψε λοιπόν τους υπευθύνους να βγουν με αληθινά στοιχεία και να ενημερώσουν οι ίδιοι τον κόσμο τόσο για τα οικονομικά του οργανισμού όσο και για τις προθέσεις τους καθώς όπως είπε το θέμα δεν είναι τα χρήματα που υπάρχουν αλλά πως αυτά μαζεύτηκαν και τι θα τα κάνουν.

Τέλος, ζήτησε να δοθούν απαντήσεις για τις προσλήψεις προσωπικού στο γραφείο, αφού λόγω ηλεκτρονικών υπηρεσιών η δουλειά γραφείου έχει μειωθεί, την ίδια ώρα που το συνεργείο πραγματικά χρειάζεται βοήθεια και δεν την έχει.