Σε Μύρτος, Μάλλες, Παχειά Άμμο και Κουτσουρά νέα εμβολιαστικά κέντρα στον Δήμο Ιεράπετρας

1:28 μ.μ. - Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021
01:07 μ.μ. - Παρ, 02/28/2021
Image: Σε Μύρτος, Μάλλες, Παχειά Άμμο και Κουτσουρά νέα εμβολιαστικά κέντρα στον Δήμο Ιεράπετρας

Η Αντιδήμαρχος Χ. Χατζημαρκάκη και οι πρόεδροι των Τ.Κ. Ανατολής και Μύρτου μιλούν στον Ηχώ 99,8

Τέσσερα νέα εμβολιαστικά κέντρα δημιουργούνται στον Δήμο Ιεράπετρας σε μια προσπάθεια να διευκολυνθούν οι πολίτες και να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση. Η αντιδήμαρχος κα Χρύσα Χατζημαρκάκη μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ανέφερε οτι τα εμβολιαστικά κέντρα θα φιλοξενούνται σε ειδικούς χώρους που θα εξυπηρετούν γενικότερα την όλη διαδικασία. Τα 4 εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν στις περιοχές Μύρτος, Μάλλες, Παχειά Άμμος και Κουτσουράς.

Ακούστε εδώ την κα Χατζημαρκάκη μετά το 10'' λεπτό:

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Βασίλης Ζαχαρόπουλος λέγοντας ότι ενημερώθηκε χθες για τη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων και θα πρέπει με τη σειρά τους να ενημερώσουν άμεσα τους κατοίκους ώστε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα στο τηλ του ιδίου (6932 480646). Ο χρόνος δεν επαρκεί για μια πλήρη και σωστή ενημέρωση όλων και ίσως θα έπρεπε να υπάρχει μια καλύτερη οργάνωση και γιατί όχι να γίνει ένα ακόμα εμβολιαστικό κέντρο στην Νέα Ανατολή, σημείωσε. Τόνισε ότι στην περιοχή απασχολείται ένας μεγάλος αριθμός εργατών γης που μπορούν να εμβολιαστούν με προσωρινό ΑΜΚΑ που μπορεί να εκδοθεί από τα ΚΕΠ. Κάλεσε τους παραγωγούς που απασχολούν εργάτες γης να τους ενημερώσουν και να τους προτρέψουν να εμβολιαστούν.

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μύρτου κ. Αλέξανδρος Παντελάκης λέγοντας ότι σύμφωνα με ενημέρωση που έχουν η 7η ΔΥΠΕ σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας προτίθεται να δημιουργήσει μονοήμερο εμβολιαστικό σημείο στο Μύρτος την 12 Ιουλίου 2021. Προκειμένου να δημιουργηθεί απαιτείται η εκ των προτέρων γνώση των ονομάτων εκείνων που επιθυμούν να εμβολιαστούν, μέχρι την Κυριακή το βράδυ 4 Ιουλίου. Ο Εμβολιασμός θα γίνει με το εμβόλιο Pfizer. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ίδιο στο τηλέφωνο 6937163515 για να δηλώσουν το όνομα τους.