Καλαντζάκης: «Προάγουμε τα συμφέροντα των αγροτών μας σεβόμενοι τον καθημερινό τους αγώνα»

8:16 π.μ. - Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019
08:02 π.μ. - Τετ, 13/16/2019
Image: Καλαντζάκης: «Προάγουμε τα συμφέροντα των αγροτών μας σεβόμενοι τον καθημερινό τους αγώνα»

Με την πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κα. Κατερίνα Τσικαλουδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα μονοπώλησαν τη συζήτηση και προγραμματίστηκαν άμεσες ενέργειες, συναντήσεις και επισκέψεις. 
 
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης: 
 
«Σε μία περίοδο που το κόστος παραγωγής και  μεταφοράς των αγαθών είναι ιδιαίτερα υψηλό και η φορολογία που επιβαρύνει τους καλλιεργητές είναι πολύ βαριά, είναι χρέος μας να είμαστε δίπλα στους αγρότες μας και να προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις συνθήκες και τα δεδομένα της δουλείας τους, εξασφαλίζοντας το καλλιεργητικό τους μέλλον και τον αξιοπρεπή βιοπορισμό τους. 
 
Τα μικρά και μεγάλα αρδευτικά έργα που διεκδικούμε και υλοποιούμε στον Δήμο Ιεράπετρας εξασφαλίζουν στους παραγωγούς τη δυνατότητα να καλλιεργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, γεγονός που είναι εξαιρετικής σημασίας για την ευημερία των αγροτών, τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας τους και τη συνεπή παρουσία τους στις αγορές.
 
Παραμένουμε στο πλευρό των αγροτών μας προάγοντας τα συμφέροντα τους σεβόμενοι τον καθημερινό τους αγώνα και την τεράστια προσφορά τους στην τοπική οικονομία».