Για το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου η Ελένη Βλάσση στον Ηχώ 99,8

11:33 π.μ. - Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023
11:06 π.μ. - Δευ, 26/33/2023
Image: Για το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου η Ελένη Βλάσση στον Ηχώ 99,8

Τι αναφέρει για τις φήμες που κυκλοφορούν για τη θέση αν. διοικητή στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου σχολίασε μιλώντας στον Ηχώ 99,8 η κα Ελένη Βλάσση η οποία ήταν υποψήφια με τη ΝΔ. Όπως είπε, είμαι χαρούμενη για το εκλογικό αποτέλεσμα μιας και ο κόσμος εξέλεξε μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη. Τα καταφέραμε γιατί οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι έχουμε ένα πρόγραμμα που μπορεί να μας πάει μπροστά,

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα στο σημείο αυτό τους πολίτες του Λασιθίου για το αποτέλεσμα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα πρέπει να κάνει επανεκκίνηση, να προχωρήσει σε αλλαγή τακτικής και προγράμματος. Για το ΠΑΣΟΚ ότι με το ποσοστό που έλαβε δεν μπορεί να θριαμβολογεί. Σε ότι αφορά νέα κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή όπως οι Σπαρτιάτες σχολίασε ότι θα πρέπει να δούμε ποιοι είναι και τι εκπροσωπούν. Σίγουρα δεν χρειάζεται εφησυχασμός. Θέλουμε δημοκρατία αλλά με ανθρώπους που μπορούν να κάνουν καλό στη χώρα, σημείωσε.

Ερωτηθείς να σχολιάσει πληροφορίες του Ηχώ 99,8 ότι θα αναλάβει ως αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας είπε ότι, δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτό, ωστόσο ότι όλοι είμαστε υπό τις αποφάσεις του πρωθυπουργού. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπήκα στον προεκλογικό αγώνα για κάποιο οφίκιο. Μπήκα για να βοηθήσω να έχουμε έδρα στον νομό Λασιθίου. Θα ήθελα σίγουρα να είχα εκλεγεί γιατί ξέρω τι μπορώ να κάνω. Ξέρω ότι αυτά που λέω, τα κάνω. Έχουμε έδρα. Έχουμε εκπροσώπους στο κοινοβούλιο. Σημαντικό είναι να κάνουν δουλειά. Δεν είναι σημαντικό να εκλεγείς μόνο.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη