Γ. Πλακιωτάκης: Γιατί η Ν.Δ. χρειάζεται μια ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας

12:43 μ.μ. - Τρίτη, 7 Μαΐου 2019
12:05 μ.μ. - Τρί, 07/43/2019
Image: Γ. Πλακιωτάκης: Γιατί η Ν.Δ. χρειάζεται μια ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας

«Το Λασίθι θα είναι ξανά γαλάζιο»

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου με καλά ποσοστά και στον Νομό Λασιθίου, δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης. Καλώντας καταρχάς τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες γιατί οι εθνικές εκλογές έχουν μεγάλη σημασία καθώς κρίνεται το μέλλον και οι προοπτικές της χώρας. Οι εκλογές αυτές θα πρέπει  να σηματοδοτήσουν και την αλλαγή πορείας της χώρας, επιστροφή στην κανονικότατα και στροφή προς την ευημερία και την πρόοδο, στο σεβασμό των θεσμών του κοινοβουλευτικού μας συστήματος, αλλαγή της οικονομικής πορεία στης χώρας.
 
Το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής είναι ισχυρό και όλο και πιο πολύ δυναμώνει. Ο θυμός και η αγανάκτηση για την απερχόμενη κυβέρνηση ξεχειλίζει διότι το κακό που έκανε στην πατρίδα μας η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας είναι τεράστιο. Το πλήγμα που υπέστη ο κοινωνικός ιστός της χώρας , η εθνική οικονομία , η ποιότητα της δημοκρατίας είναι ανεπανόρθωτο. Αυτό που θέλω να μεταφέρω είναι ένα μήνυμα νίκης, αισιοδοξίας. Το Λασίθι θα είναι ξανά γαλάζιο και προσδοκούμε μια μεγάλη νίκη της ΝΔ στον νομό μας, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιωτάκης
 
Σε άλλο σημείο τόνισε ότι πιστεύουν σε μια διαφορετική οικονομική πολιτική η οποία θα βασίζεται στη μείωση των φόρων, των εισφορών, την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς, την προσέγγιση επενδύσεων που θα δημιουργήσουν καλά αμειβόμενες μόνιμες θέσεις απασχόλησης. Όλα αυτά για να γίνουν χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και να υπάρξει αυτό χρειάζεται ισχυρή εντολή διακυβέρνησης, ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας στη Νέα Δημοκρατία.  
 
 
Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Πλακιωτάκη: