Εισαγγελέας για τον θάνατο 10χρονου από μυοκαρδίτιδα στον Βόλο

10:10 π.μ. - Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023
10:01 π.μ. - Δευ, 23/10/2023
Image: Εισαγγελέας για τον θάνατο 10χρονου από μυοκαρδίτιδα στον Βόλο

Ο αδύναμος οργανισμός το άτυχου παιδιού εμφάνισε μυοκαρδίτιδα και δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ του Σαββάτο

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η υπόθεση του θανάτου ενός 10χρονου μαθητή από τον Κισσό Πηλίου, που φοιτούσε στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, από οξεία μυοκαρδίτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Δημόσια Τηλεόραση, η εισαγγελέας του Βόλου επικοινώνησε προφορικά με τον διοικητή του 1ου Αστυνομικού Τμήματος και του ζήτησε να ξεκινήσει έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε ο ορθός χειρισμός της περίπτωσης από τους εμπλεκόμενους γιατρούς και νοσηλευτές του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου.

Ο άτυχος μαθητής, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς ήταν τετραπληγικός, προσβλήθηκε από γρίπη τύπου Α. Την Παρασκευή, το παιδί εκδήλωσε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν, τα μεσάνυχτα, στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο αδύναμος οργανισμός το άτυχου παιδιού εμφάνισε μυοκαρδίτιδα και δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ του Σαββάτου.

efsyn.gr