Αναβλήθηκαν οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για τις 17 Σεπτεμβρίου

11:18 π.μ. - Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023
11:09 π.μ. - Παρ, 08/18/2023
Image: Αναβλήθηκαν οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για τις 17 Σεπτεμβρίου

Στην αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις 17 και 24 Σεπτεμβρίου προχώρησε χτες (7.9.2023) η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ελέω της φονικής κακοκαιρίας που πλήττει τη Θεσσαλία

Σύμφωνα με την απόφαση η πρώτη εκλογική αναμέτρηση θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ αν χρειαστεί δεύτερος γύρος, θα πραγματοποιηθεί στις 24 του ίδιου μήνα. «Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αίσθημα ευθύνης, αποφασίζει την αναβολή των εκλογών ανάδειξης Προέδρου για τις 17 Σεπτεμβρίου και εφόσον υπάρξει επαναληπτική εκλογή για τις 24 Σεπτεμβρίου», σημειώνεται στην απόφαση.

Από την πρώτη στιγμή που φάνηκαν οι τραγικές εξελίξεις που άφησε στο διάβα της η κακοκαιρία όλοι οι υποψήφιοι ανέβαλαν τις χθεσινές προεκλογικές δραστηριότητες τους. Ο Νίκος Παππάς και ο Στέφανος Τζουμάκας τάχθηκαν με δηλώσεις τους υπέρ της αναβολής των εκλογών, ενώ ανάλογη θέση εξέφρασε και η Έφη Αχτσιογλου. Από την πλευρά τους οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Στέφανος Κασσελάκης συμφώνησαν αλλά για την λήψη της σχετικής απόφασης παρέπεμπαν στην Πολιτική Γραμματεία.

thepressproject.gr