Ξεκινούν σύντομα εργασίες καθαρισμού και κλαδοκοπής στον δρόμο Ανατολή - Καλογέροι

12:58 μ.μ. - Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022
12:08 μ.μ. - Παρ, 19/58/2022
Image:  Ξεκινούν σύντομα εργασίες καθαρισμού και κλαδοκοπής στον δρόμο Ανατολή - Καλογέροι

Έκκληση από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Βασίλη Ζαχαρόπουλο στους ιδιοκτήτες, να απομακρύνουν τις σωληνώσεις άρδευσης εκατέρωθεν του δρόμου

Να απομακρύνουν τις σωληνώσεις τους εκατέρωθεν του επαρχιακού δρόμου από Ανατολή προς Καλογέρους προτρέπει κατοίκους, παραγωγούς και ιδιοκτήτες, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανατολή κ. Βασίλης Ζαχαρόπουλος.

Όπως εξηγεί σε δηλώσεις του στον Ηχώ 99.8,  τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου θα ξεκινήσουν ο καθαρισμός και οι κλαδοκοπές στον συγκεκριμένο δρόμο και προκειμένου τα μηχανήματα να μην προκαλέσουν φθορές στις σωληνώσεις, καλό είναι οι ιδιοκτήτες τους, να τις απομακρύνουν.

Τόνισε ότι, οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες καθώς σε πολλά σημεία τα κλαδιά δέντρων και θάμνων έχουν μεγαλώσει τόσο, που έχουν φτάσει ως το οδόστρωμα, καθιστώντας επικίνδυνη την οδήγηση. Ήδη τα μηχανήματα καθαρίζουν το δρόμο από Καλαμαύκα προς Ανατολή, το επόμενο δεκαήμερο θα βρίσκονται στον δρόμο από Ανατολή προς Καλογέρους για να συνεχίσουν έπειτα προς Μάλλες.