ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Λασιθίου: Δήλωση Μανώλη Καλαϊτζάκη με αφορμή το παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο στο Σεληνάρι

9:21 π.μ. - Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
09:03 π.μ. - Παρ, 29/21/2024
Image: ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Λασιθίου: Δήλωση Μανώλη Καλαϊτζάκη με αφορμή το παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο στο Σεληνάρι

Δείτε εδώ τη δήλωση του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Λασιθίου

Πέρυσι είχαμε τον Πλεύρη να δηλώνει ότι «δεν μπορεί η Κρήτη να έχει 8 νοσοκομεία και τα 4 να είναι στο Λασίθι».

Προχθές είχαμε τον Πλακιωτάκη να δηλώνει για πρώτη φορά ότι «είναι ανέφικτο να λειτουργήσουν 4 πλήρη νοσοκομεία. Η λύση, είπε, είναι η λειτουργία ενός νοσοκομείου με κεντρικό ρόλο και η εξειδίκευση των υπολοίπων».

Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου, που πρώτη φορά ενωμένος, παρά τις προσπάθειες τους για διαίρει και βασίλευε, όπως έκαναν τόσα χρόνια, φωνάζει ότι δεν περισσεύει κανένα Νοσοκομείο στο Λασίθι!

Επιτέλους, να ακούσουν τον λαό που απαιτεί την ενίσχυση και των τριών νοσοκομείων σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία, καθώς και την υλοποίηση του Κέντρου Αποκατάστασης σε Νεάπολη και του Κέντρου Υγείας σε Μακρύ Γυαλό!

Για αυτούς η υγεία είναι εμπόρευμα, για εμάς είναι δικαίωμα, και το αποδείξαμε με την ένταξη στο ΕΣΥ 2.500.000 ανασφάλιστων και την διαγραφή των χρεών τους προς τα νοσοκομεία!

Γιατί κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει την φροντίδα που χρειάζεται, την στιγμή που την χρειάζεται, χωρίς ταλαιπωρία, αναμονές και οικονομική επιβάρυνση, σε αξιοπρεπείς συνθήκες, με σεβασμό στα δικαιώματα του!