Στην Μπορμπουδάκη οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

7:43 π.μ. - Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021
07:02 π.μ. - Δευ, 08/43/2021
Image: Στην Μπορμπουδάκη οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Προκειμένου να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας και να σταματήσει ο εργασιακός εκφοβισμός

Μονοθεματική προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας στα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης παρουσία της Διοικήτριας κας Μπορμπουδάκη Λένας, του Υποδιοικητή κου Αγαπίου Δημητρίου και του Διοικητή του Γ.Ν. Λασιθίου - Γ.Ν.–Κ.Υ. Νεαπόλεως «ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ» κου Ανδρεαδάκη Εμμανουήλ την Πέμπτη 04/02/2021.

Πιο συγκεκριμένα, αναλύθηκε το θέμα των καταγγελιών του Συλλόγου που είδαν το φως της δημοσιότητας, διευκρινίστηκαν και τεκμηριώθηκαν με αποδείξεις τα όσα έχουν καταγγελθεί, έγινε ενημέρωση και για άλλα γεγονότα που έχουν συμβεί έκτοτε, μέχρι και εκείνη την ημέρα και μεταδόθηκε το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στον εργασιακό μας χώρο.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι της συνάντησης μας δήλωσαν πως είναι ενήμεροι για την πλειοψηφία των δρώμενων στη μονάδα της Ιεράπετρας και μας διαβεβαίωσαν ότι έχουν ήδη ενημερώσει το αρμόδιο Υπουργείο και έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.

Τέλος, ο Σύλλογος Εργαζομένων επισήμανε πως, προκειμένου να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας και να σταματήσει ο εργασιακός εκφοβισμός, θα βρίσκεται σε συνεχή αγωνιστική ετοιμότητα και εν αναμονή των εξελίξεων θα προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις του.