Οι “LOS TRE” στο Peppermint την Κυριακή 4 Ιουνίου

7:05 μ.μ. - Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023
07:06 μ.μ. - Παρ, 02/05/2023
Image: Οι “LOS TRE” στο Peppermint την Κυριακή 4 Ιουνίου

Αυτή την Κυριακή LIVE με τους Los Tre , το απόγευμα στις 6:30 , με BBQ + mojito , όπως τον παλιό καλό καιρό..

Οι Los Tre είναι ένα funk jazz trio από την Αθήνα, που δημιουργήθηκε το 2012 από τον Άγγελο Αγγελίδη στην κιθάρα, τον Βασίλη Παπασταμόπουλο στο μπάσο και τον Λέανδρο Fratnik στα ντραμς.

Οι "Los Tre" πάντα εξερευνούν τον ήχο και το groove τους και πειραματίζονται. Οι επιρροές ποικίλλουν από jazz, funk, μουσική της Εγγύς Ανατολής, αφρικανική μουσική, ελληνική παραδοσιακή μουσική και ψυχεδελική μουσική της δεκαετίας του '70. Ένα συγκρότημα με συνεχή παρουσία που εμφανίζει σε μικρούς ή μεγαλύτερους χώρους κυρίως στην Αθήνα και περιοδικά σε άλλες ελληνικές πόλεις (Πάτρα, Καλαμάτα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη κ.λπ.) κάνοντας το κοινό τους groovy και χαρούμενο.

Οι Los Tre έχουν ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ. Και τα τέσσερα με πρωτότυπες συνθέσεις.

Το συγκρότημα έχει μοιραστεί τη σκηνή με διαπρεπείς καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής όπως ο Θοδωρής Ρέλλος (Mode Plagal κ.λπ.), ο Άγγελος Πολυχρόνου και ο Τζιμ Σταρίδας, οι οποίοι ηχογράφησαν και ως καλεσμένοι στο τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος. Έχουν επίσης μοιραστεί τη σκηνή με τους Δημήτρη Κόλλια, Δημήτρη Κακαβούλη, Γιάννη Πουπούλη και Remi Foucrier. Τον Αύγουστο του 2016 οι «Los Tre» εμφανίστηκαν στο 8ο Jazz Fest στην Τήνο.