Ο Σύλλογος Εργαζομένων νοσοκομείου Αγ. Νικολάου στην Παγκρήτια Κινητοποίηση για την Υγεία

11:11 π.μ. - Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015
11:06 π.μ. - Τετ, 10/11/2015
Image: Ο Σύλλογος Εργαζομένων νοσοκομείου Αγ. Νικολάου στην Παγκρήτια Κινητοποίηση για την Υγεία

Στην παγκρήτια κινητοποίηση και παράσταση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο, συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Η κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι με τη συμμετοχή εργαζομένων στο χώρο της δημόσιας υγείας απ' όλη την Κρήτη.
 
Η αναχώρηση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου από την είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος θα γίνει στις 11 το πρωί. Για τη διευκόλυνση συμμετοχής όσων εργάζονται, ο Σύλλογος κήρυξε τετράωρη στάση εργασίας σήμερα Τρίτη από τις 11 το πρωί ως τη λήξη της βάρδιας στις 3 το μεσημέρι.
 
Όπως εξηγεί ο Γραμματέας του Συλλόγου, Κωστής Κοκολάκης, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου συνεδρίασε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και αποφάσισε τη συμμετοχή του Συλλόγου στις κινητοποιήσεις καλώντας τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους επικουρικούς. Αλλά και να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στα Γραφεία της ΔΥΠΕ για το θέμα των επικουρικών εργαζομένων που είναι αρκετά σοβαρό και επηρεάζει και το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.
 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ
anatolh.com