Η αποτίμηση του μεγάλου παλλασιθιώτικου συλλαλητήριου για την υγεία

10:39 π.μ. - Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
10:03 π.μ. - Παρ, 29/39/2024
Image: Η αποτίμηση του μεγάλου παλλασιθιώτικου συλλαλητήριου για την υγεία

Ο Γ. Φρυσούλης, μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα Σητείας και ο Ν. Κυφωνίδης, μέλος της επιτροπής αγώνα Ιεράπετρας, μίλησαν στον Ηχώ 99,8

Για τον απολογισμό της χθεσινής κινητοποίησης με θέμα την υγεία μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο κ. Γ. Φρυσούλης, μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα Σητείας.

Χθες αποδείχθηκε πως το Λασίθι στέκεται ενωμένο απέναντι στις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει. Πάνω από όλα το μήνυμα, το οποίο στάλθηκε χθες αποτελούσε ένα μήνυμα ενότητας μεταξύ των τριών πόλεων του Λασιθίου.

Ο κόσμος που συμμετείχε στο συλλαλητήριο είχε έρθει στο Σεληνάρι από όλο τον νομό και άγγιξε τους 4.000. Ο κ. Φρύσουλης επισημαίνει πως υπήρχαν αμέτρητες επιστολές συμπαράστασης από πολλούς φορείς και συλλόγους δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για τα νοσοκομεία. Ο ίδιος πιστεύει πως το μήνυμα στάλθηκε στην κυβέρνηση και αναμένουμε τις εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες δόθηκε η ευκαιρία στους υγειονομικούς να μιλήσουν δημόσια στην κινητοποίηση ώστε να ενημερώσουν τους δημότες για το πως βιώνουν την υπάρχουσα κατάσταση εκ των έσω.

-

Για το ίδιο θέμα μίλησε στον Ηχώ 99,8 και ο Νίκος Κυφωνίδης, μέλος μέλος της επιτροπής αγώνα Ιεράπετρας και συνεργάτης του σταθμού.

Η χθεσινή μέρα αποτέλεσε μεγάλη μέρα για το Λασίθι. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός πως και οι τρεις πόλεις του Λασιθίου κόπιασαν πολύ για να διοργανωθεί η χθεσινή κινητοποίηση. Το μήνυμα που δόθηκε ήταν ότι απαιτούμε δημόσια δωρεάν υγεία και δεν δεχόμαστε εκπτώσεις σε αυτή μας την απαίτηση. Ο κ. Κυφωνίδης υπογραμμίζει πως η ενότητα που έδειξαν χθες οι τρεις πόλεις του Λασιθίου θα πρέπει να αναγκάσει τους κυβερνώντες να προβούν σε ξεκάθαρες δηλώσεις για την λειτουργία των νοσοκομείων από τώρα και έπειτα.

-

* Εξωτερική φωτογραφία από το fb του Σωκράτη Βαρδάκη