Γουλιδάκης: «Να πάρει πίσω ΤΩΡΑ το «εντέλλεσθε» ο διοικητής των Νοσοκομείων ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης "Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον"

12:46 μ.μ. - Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024
12:02 μ.μ. - Πέμ, 01/46/2024
Image: Γουλιδάκης: «Να πάρει πίσω ΤΩΡΑ το «εντέλλεσθε» ο διοικητής των Νοσοκομείων ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης "Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον"

Με αφορμή την απόφαση του κ. Ανδρεαδάκη να μετακινήσει τον αναισθησιολόγο κ. Αντωνάκη στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, μίλησε ο κ. Γουλιδάκης στον Ηχώ 99,8

Χθες το απόγευμα η απόφαση αυτή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Αρχικά, θεωρεί απαράδεκτη αυτή την ενέργεια του κ. Ανδρεαδάκη καθώς φαίνεται ότι με την απόφασή του παρακάμπτει την απόφαση της κυβέρνησης που είχε εγκρίνει την μετάθεσή του κ. Αντωνάκη στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Ο κ. Γουλιδάκης ήταν βέβαιος πως θα υπέγραφε ο υπουργός Υγείας για την μετάθεση του κ. Αντωνάκη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Είναι γεγονός πως ο κ Γουλιδάκης προσπαθούσε μέσα από τις θέσεις ευθύνης που είχε αναλάβει τα τελευταία χρονιά να προωθήσει την συνεργασία όλων των Δήμων του νομού Λασιθίου. Η ενέργεια του κ. Ανδρεαδάκη έχει ως αποτέλεσμα να παρακάμπτει τους ανώτερους.

Περιμένουν άμεσα την άρση της απόφασης από τον ίδιο τον κ. Ανδρεαδάκη. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη να μεριμνήσει ο Υπουργός υγείας για το παρόν θέμα. Ο κ. Γουλιδάκης κάνει έκκληση στους αρμόδιους να δουν την αναγκαιότητα στελέχωσης του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας που σιγά σιγά έχει αποψιλωθεί. «Στις άμεσες ενέργειες μας η γραπτή ενημέρωση του υπουργού Υγείας κ. Γεωργιάδη, του κυβερνητικού βουλευτή και Α΄ αντιπροέδρου της Βουλής κ. Πλακιωτάκη και της βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Λασιθίου κ. Σπυριδάκη καθώς θα πραγματοποιηθεί και έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.»

Τέλος, μας προανήγγειλε την πραγματοποίηση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου.