Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε Δημοπρατήρια, παραγωγούς και εθελοντές

7:25 μ.μ. - Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024
07:05 μ.μ. - Τετ, 08/25/2024
Image: Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε Δημοπρατήρια, παραγωγούς και εθελοντές

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας για τη δράση εθελοντικού πασχαλινού εργαστηρίου

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε Δημοπρατήρια και παραγωγούς

Η  Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, o Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος  και το Προσωπικό της Δομής ευχαριστούν θερμά τα εξής Δημοπρατήρια της περιοχής μας:

  1. ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΓΡΟΠΗΓΗ
  1. KΡΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ
  1. Και τους παραγωγούς Κων/νο Γερομαρκάκη , Μιχάλη και Κυριάκο Καραλλάκη, Στέλιο και Κων/νο Μεταξάκη και Τηλέμαχο Περακάκη.

 για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για διάθεση οπωροκηπευτικών στη Δομή τις ημέρες  των εορτών του Πάσχα. Η δωρεά τους υπήρξε σημαντική ώστε να ενισχυθεί η πασχαλινή τσάντα που διανεμήθηκε  σε ωφελούμενα άτομα και οικογένειες της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!!!

hxonews

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας για τη δράση εθελοντικού πασχαλινού εργαστηρίου 

Στο πλαίσιο των πασχαλινών δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου διοργανώσαμε την δράση του εθελοντικού εργαστηρίου κατασκευής Πασχαλινής Λαμπάδας για τα ωφελούμενα άτομα και οικογένειες της Δομής μας. Η δράση αυτή υλοποιήθηκε στο χώρο της Δομής στις  24 Απριλίου του 2024 με τη  συμμετοχή  μαθητών και μαθητριών, εκπαιδευτικών  και του Διευθυντή κ. Δημητρίου Χοϊλού του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας καθώς  και τα νέα  εθελοντικά  εκπαιδευόμενα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Π.Τ Ιεράπετρας (υπεύθυνη Χαρά Καλογήρου). Με την παρουσία της και την ενεργό συμμετοχή της μας τίμησε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικών υποθέσεων κυρία Φωτεινή Περακάκη.

Η έννοια της αλληλεγγύης απαντάται σε  μορφές εθελοντικής εργασίας. Οι μαθητές/τριες, οι εκπαιδευτικοί και οι εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού ενεργοποιήθηκαν μέσα σε ένα πλαίσιο συλλογικότητας και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Μια δράση  στην οποία πρωταγωνίστησε ο σεβασμός και η ενσυναίσθηση. 

Η δράση αυτή δεν θα είχε υλοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια των δωρητών μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς 

  1. Το Κηροπλαστείο  του  Παπαματθαιάκη Παύλου για τη δωρεά σε πασχαλινές λαμπάδες.
  2. Συμπολίτισσά μας  για τη δωρεά σε χρηματικό ποσό εις μνήμην της μητέρας της για την αγορά υλικών.
  3. Συμπολίτη μας  για τη δωρεά σε χρηματικό ποσό  για την αγορά υλικών.
  4. Και την εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού κυρία Μαρία για την προσφορά υλικών.

Σας ευχαριστούμε που σταθήκατε συμπαραστάτες στο έργο μας. Μας δίνεται κίνητρο και δύναμη για να χτίσουμε όλοι μαζί μια κοινωνία με πιο ανθρώπινο πρόσωπο.  

Ο συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος 

hxonews