Εκλογές 2023 – Λασίθι: Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Εμμ. Θραψανιώτης στον Ηχώ 99,8

12:28 μ.μ. - Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023
12:05 μ.μ. - Πέμ, 18/28/2023
Image: Εκλογές 2023 – Λασίθι: Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Εμμ. Θραψανιώτης στον Ηχώ 99,8

Οι προτάσεις για το Λασίθι και η επόμενη μέρα των εκλογών

Για την υποψηφιότητά τους στον νομό Λασιθίου με τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Μανώλης Θραψανιώτης ο οποίος διεκδικεί την ανανέωση της εμπιστοσύνης των Λασιθιωτών στο πρόσωπό του.

Μίλησε με αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα και αυτό όπως είπε προέρχεται και από την παρουσία του κόσμου στην ομιλία του Α. Τσίπρα στο Ηράκλειο αλλά και από την επαφή τους με τον κόσμο στο πλαίσιο των περιοδειών τους. Αναφέρθηκε στη νέα γενιά, την ανάγκη αλλαγών στο εκπαιδευτικό σύστημα, την ελάχιστη βάση εισαγωγής και την εισαγωγή στην τριτοβάθμιας εκπαίδευση. Εν συνεχεία μετέφερε θέσεις και απόψεις για εγγειοβελτιωτικά έργα στον νομό, για το οδικό δίκτυο και το ενδεχόμενο διοδίων, τη διαχείριση του νερού, το ενεργειακό, τον αγροτικό τομέα την οικονομία κλπ.

Επεσήμανε ότι η Ν.Δ. προωθεί την ιδιωτική πρωτοβουλία ακόμη και σε θέματα όπως το νερό που είναι ένα κοινωνικό αγαθό κάτι που φαίνεται και από την υλοποίηση έργων άρδευσης μέσω ΣΔΙΤ. Είπε ακόμη ότι, έργα που θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει στον νομό παρουσιάζουν μεγάλες καθυστερήσεις επί ΝΔ.

Για την επόμενη μέρα των εκλογών είπε ότι μετά το εκλογικό αποτέλεσμα θα εξεταστεί το θέμα των συνεργασιών στη βάση προγραμμάτων.