ΕΑΣ: Η Ένωση Ιεράπετρας ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της- Ρυθμίστηκαν όλες οι οφειλές προς Τράπεζες και Δημόσιο

2:02 μ.μ. - Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023
02:08 μ.μ. - Παρ, 04/02/2023
Image: ΕΑΣ: Η Ένωση Ιεράπετρας ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της- Ρυθμίστηκαν όλες οι οφειλές  προς Τράπεζες και Δημόσιο

Αγαπητοί Συμπατριώτες, Συνάδελφοι Αγρότες, Παραγωγοί & Κτηνοτρόφοι

Η Ένωση Ιεράπετρας ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της.

Με την Απόφαση αριθμό 6/2023 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λασιθίου εντάχθηκε στις πρόνοιες περί εξυγίανσης, σύμφωνα με τα άρθρα 31επ. του Ν.4738/2020, όπου ρυθμίζει όλες τις οφειλές της προς Τράπεζες, Δημόσιο, ΕΦΚΑ και λοιπούς πιστωτές με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους που την καθιστούν βιώσιμη και σε θέση να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της και να επαναλειτουργήσει με επάρκεια όλες τις δραστηριότητές της με ανταγωνιστικούς όρους.

Θα θέλαμε καταρχήν να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη από τους εργαζόμενους, τους παραγωγούς και πελάτες που ξέρουμε ότι στεναχωρήσαμε και ταλαιπωρήσαμε που εξαιτίας λαθεμένων ενδεχόμενων επιλογών μας, αλλά και αντισυνεταιριστικών κρατικών επεμβάσεων μας οδήγησαν στην πρότερη κατάσταση.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι συμπατριώτες μας, οι αγρότες, οι παραγωγοί και κτηνοτρόφοι ‘αγαπούν’ την Ένωση.

Η απόκτηση της αξιοπιστίας της Ένωσης είναι μια δύσκολη υπόθεση που απαιτεί από μέρους μας μια τεράστια προσπάθεια που είμαστε έτοιμοι να καταβάλλουμε. 

Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους της Ένωσης νέους αλλά και παλιούς για την κατανόηση και υπομονή τους, καθώς και τον νομικό μας σύμβουλο Δικηγόρο Ηρακλείου κ. Γιώργο Γιαχνάκη για την καθοριστική συμβολή του στην όλη εξέλιξη.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε στη στήριξή σας στη νέα όντως δύσκολη προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,

Για την Ένωση Ιεράπετρας

Ο Πρόεδρος

Νίκος Δασκαλάκης