Δολοφονία Αντώνη: Η πρόταση Πανταζή για εμπάργκο στην πλοιοκτήτρια εταιρεία - Τι αναφέρει Γεραπετρίτης επιβάτης

10:53 π.μ. - Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023
10:09 π.μ. - Πέμ, 07/53/2023
Image: Δολοφονία Αντώνη: Η πρόταση Πανταζή για εμπάργκο στην πλοιοκτήτρια εταιρεία  - Τι αναφέρει Γεραπετρίτης επιβάτης

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα» Α. Πανταζής και ο επιβάτης Κώστας Πλακαντωνάκης μιλούν στον Ηχώ 99,8

Την θλίψη και την αγανάκτησή του για το τραγικό περιστατικό με τον 36χρονο Αντώνη από τον Άγιο Νικόλαο, εκφράζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής. Οι ευθύνες είπε είναι πολυεπίπεδες από τις άθλιες δηλώσεις του Υπουργού που ζήτησε στη συνέχεια συγνώμη μέχρι τον πλοίαρχο και την απαράδεκτη συμπεριφορά του πληρώματος. Επίσης τίθεται το ερώτημα που είναι ήταν το Λιμενικό. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε μια άλλη διάσταση. Υπάρχουν πρακτορεία μεταφορών που δίνουν πακτωλό χρημάτων ώστε να φτάνουν τα προϊόντα μας στις αγορές. Να κηρύξουνε εμπάργκο στη συνεργασία με το πλοίο και την εταιρία. Περιμένω από τα πρακτορεία να αντιδράσουν. Εμπάργκο και αναστολή της συνεργασίας με το συγκεκριμένο πλοίο μέχρι νεωτέρας από τα πρακτορεία της Ιεράπετρας, αυτό προτείνω, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε εδώ:

Με καθυστέρηση αναχώρησε χθες το βράδυ το πλοίο Blue Horizon Λόγω των συγκεντρωμένων που υπήρχαν στην προβλήτα του λιμανιού του Ηρακλείου που εξέφραζαν τη θλίψη και την αγανάκτησή τους για τη δολοφονία του Αντώνη από μέλη του πληρώματος. Ο κ. Κώστας Πλακαντωνάκης επιβάτης από την Ιεράπετρα που ταξιδεύει αυτή την ώρα με το πλοίο που καθυστερημένα θα φτάσει στον Πειραιά, μας περιέγραψε την κατάσταση που βίωσαν εχθές μέχρι την αναχώρηση του πλοίου και την αγωνία – ανησυχία για την άφιξη στον Πειραιά και εάν θα υπάρχουν συγκεντρωμένοι.

Όπως είπε, εχθές, αφού έβαλαν τις αποσκευές τους σε ένα κοντέινερ ανέβηκαν στο πλοίο. Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στην προβλήτα του λιμανιού και εξέφραζε τη θλίψη και την αγανάκτησή του για το τραγικό συμβάν με τον Αντώνη που μας έχει συγκλονίσει όλους. Διακριτική ήταν η παρουσία των ΜΑΤ. Στους επιβάτες υπήρχε ανησυχία. Τελικά το πλοίο αναχώρησε χωρίς ωστόσο να μπει στο πλοίο το κοντέινερ με τις αποσκευές. Αυτό που ανησυχεί πλέον τον κόσμο και το μεγάλο ερώτημα είναι τι μας περιμένει στον Πειραιά, εάν θα υπάρχουν συγκεντρωμένοι και εάν μας αφήσουν να κατέβουμε από το πλοίο.

Ακούστε εδώ: