Βρύσαλης: "Το πρόβλημα ενός νοσοκομείου είναι πρόβλημα όλων των νοσοκομείων του Λασιθίου"

11:37 π.μ. - Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
11:03 π.μ. - Πέμ, 28/37/2024
Image: Βρύσαλης: "Το πρόβλημα ενός νοσοκομείου είναι πρόβλημα όλων των νοσοκομείων του Λασιθίου"

Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ και Περιφερειακός Σύμβουλος, στον Ηχώ 99,8 για το σημερινό παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο

Ο κ. Δημήτρης Βρύσαλης, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ και Περιφερειακός Σύμβουλος, τοποθετήθηκε αναφορικά με το σημερινό παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο μιλώντας στον Ηχώ 99,8.

Αρχικά, δήλωσε πως ο ίδιος θα δώσει το παρών μαζί με τους υγειονομικούς από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, στηρίζοντας τον αγώνα του Λασιθίου για την στελέχωση των νοσοκομείων του.

Ο ίδιος υπογραμμίζει πως το πρόβλημα του ενός νοσοκομείου αποτελεί πρόβλημα και των άλλων νοσοκομείων, καθώς είναι σαν μια αλυσίδα. Με άλλα λόγια, η αποψίλωση των νοσοκομείων του Λασιθίου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργία του ΠΑΓΝΗ καθώς πλέον είναι αδύνατο να σηκώσει μόνο του το βάρος της υποστελέχωσης και της υποβάθμισης των υπηρεσιών υγείας σε όλη την Κρήτη. Ειδικά τώρα με την έναρξη της τουριστικής σεζόν, όλα τα προβλήματα θα πολλαπλασιαστούν. Εκτός από αυτά είναι επιτακτική ανάγκη να μπει ένας φραγμός στο χειρότερο μέτρο των τελευταίων ετών που δεν είναι άλλο από αυτό των απογευματινών χειρουργείων επί πληρωμή, τονίζει ο κ. Βρύσαλης.