Άφαντος ο Αργεντίνος - Ακόμα τον περιμένουμε να υπογράψει

12:53 μ.μ. - Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022
12:04 μ.μ. - Πέμ, 28/53/2022
Image: Άφαντος ο Αργεντίνος - Ακόμα τον περιμένουμε να υπογράψει

Τι δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ο κ. Θανάσης Χηνόπουλος

Δύσκολες ώρες περνά η ομάδα του ΟΦΙεράπετρας έχοντας μπροστά της έναν κρίσιμο αγώνα την ερχόμενη Κυριακή για την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο μιας και η διαδικασία πώλησης σε Αργεντίνο επιχειρηματία, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, δεν έχει τελεσφορήσει.

Ο πρόεδρος κ. Θανάσης Χηνόπουλος μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας, ότι αν και ο επιχειρηματίας είχε έρθει πριν από ένα μήνα περίπου, έφυγε και έκτοτε τον αναμένουν να δουν ποιες θα είναι οι αποφάσεις του, ώστε ανάλογα να γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Τα συμφωνηθέντα από πλευρά στους έχουν τηρηθεί και περιμένουν τώρα την πλευρά του επιχειρηματία. Πρόσθεσε, ότι οι επαγγελματικές ομάδες της Β΄ Εθνικής περίμεναν, από το ένα σημαντικό ποσό ήδη από τον Ιανουάριο το οποίο δεν δόθηκε ακόμη με αποτέλεσμα ομάδες να καταρρεύσουν οικονομικά. Αυτός είναι και ο λόγος, που και η ομάδα του ΟΦΙ περνά δύσκολες ώρες, αλλά θα τα τακτοποιήσουν όλα. Οι πληροφορίες λένε, ότι το ποσό θα δοθεί αρχές Ιουνίου.

Κλείνοντας, ο κ. Χηνόπουλος είπε, ότι το βλέμμα τώρα είναι στραμμένο στο κρίσιμο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής ευχόμενος ένα θετικό αποτέλεσμα.