Το ευχαριστήριο του Τ.Σ. Ανατολής για τη χρηματοδότηση της νέας γεώτρησης

9:07 π.μ. - Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022
09:04 π.μ. - Δευ, 04/07/2022
Image: Το ευχαριστήριο του Τ.Σ. Ανατολής για τη χρηματοδότηση της νέας γεώτρησης

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Τοπικού Συμβουλίου

Το συμβούλιο του τοπικού διαμερίσματος Ανατολής και ο πρόεδρος θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες Στον δήμαρχο Ιεραπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη για την εξασφάλιση χρηματοδότησης 73.819 € για την ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στη θέση Λειβαδιά Ανατολής.

Γνωρίζοντας και αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα του τοπικού διαμερίσματος Ανατολής όσον αφορά την ύδρευση αλλά και την άρδευση. Προγραμματίσατε και εξασφαλίσατε το παραπάνω ποσό. Συνεχώς με καθησυχάζατε για την κακή εξέλιξη που είχε πάρει η πορεία της προηγούμενης μελέτης και δημοπρασίας. Γνωρίζοντας να κάνετε άριστα τη δουλειά σας καταφέρατε να παρακάμψετε όλες τις δυσκολίες και τα τερτίπια των αναδόχων εργολάβων του έργου της ανόρυξης. Έτσι τώρα βρισκόμαστε προ των πυλών ενός νέου ολοκληρωμένου έργου με την κατασκευή της γεώτρησης αλλά και του απαραίτητου εξοπλισμού.

Ενα νέο έργο και μία νέα χρηματοδότηση με τα Διπλάσια χρήματα Από την προηγούμενη μελέτη 73.819€. Προσωπικά σας ευχαριστώ κύριε δήμαρχε. Για άλλη μία φορά με εκπλήξατε ευχάριστα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που όλα αυτά που μου είχατε πει για το συγκεκριμένο έργο τα πραγματοποιήσατε στο διπλάσιο. Ξανά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Και σας ευχόμαστε ο θεός να σας δίνει υγεία και δύναμη που χρειάζεται να έχετε για να πραγματοποιείται πάντα μεγάλες επιτυχίες που τόσο χρειάζεται ο τόπος μας.

Εκ μέρους του τοπικού συμβουλίου

Ο πρόεδρος

Βασίλης Ζαχαρόπουλος