Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Κουτσουρά - Ανάληψης - Μακρύ Γιαλού

10:46 π.μ. - Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
10:02 π.μ. - Πέμ, 29/46/2024
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Κουτσουρά - Ανάληψης - Μακρύ Γιαλού

Συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που απασχολούν τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο της περιοχής και στη συνέχεια έγινε αναφορά σε έργα που είναι σε εξέλιξη

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Κουτσουρά – Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού κ. Καπετανάκη Εμμανουήλ και το μέλος κ. Γοργολάκη Τίτο είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης, παρουσία των αντιδημάρχων κ.κ. Ν. Παπαδάκη και Γ. Χατζάκη.

Συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που απασχολούν τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο της περιοχής και στη συνέχεια έγινε αναφορά σε έργα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή όπως ο βιολογικός και τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει κατά την εκτέλεσή του και άλλα έργα που έχουν δρομολογηθεί ή σχεδιάζονται από τη νέα δημοτική αρχή για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης τέθηκαν θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη αλλά και η ανάγκη να γίνουν δράσεις και παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής ως τουριστικός προορισμός.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ανέφερε ότι θα εξετάσει τα θέματα που αναδείχθηκαν από το Σύλλογο και τόνισε ότι σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο για την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, τους λοιπούς αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες, θα επιδιωχθεί σταδιακά η επίλυση των προβλημάτων που τέθηκαν. Σημείωσε δε ότι η ευρύτερη περιοχή του Μακρύ Γιαλού τα τελευταία χρόνια έχει μια δυναμική και ανοδική πορεία, έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα και ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά που αξίζει να αναδειχθούν.