Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με μέλη του Δ.Σ. της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας

3:54 μ.μ. - Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
03:02 μ.μ. - Τρί, 27/54/2024
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με μέλη του Δ.Σ. της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης είχε πρόσφατα συνάντηση  με  την πρόεδρο της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας κα. Γεωργία Μετινίδου - Μαρκοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. Άννα Ξενικάκη, Εμμανουήλ Κουφάκη και Αναστασία Λάμπρου.

Η κα Μετινίδου συνεχάρη τον κ. Δήμαρχο για την εκλογή του και εξέφρασε ευχές για κάθε επιτυχία στο έργο της νέας  Δημοτικής Αρχής, δηλώνοντας την πρόθεση της Μορφωτικής Στέγης για συνεργασία.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου για την επίσκεψη και εν συνεχεία προέβη  στην παρακάτω δήλωση: «Η Μορφωτική Στέγη Ιεράπετρας έχει μακρά ιστορία στα πνευματικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με μια σημαντική παρακαταθήκη βιβλίων στη διάθεσή της πολλά εκ των οποίων έχουν παραχωρηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Μαρία Λιουδάκη». Μέσα στις προτεραιότητες μας είναι η σωστή οργάνωση της Βιβλιοθήκης  ώστε να αποτελέσει έναν «πνευματικό φάρο» για το Δήμο  Ιεράπετρας. Ευχόμαστε με τη σειρά μας καλή δύναμη στο έργο της Μορφωτικής Στέγης και πιστεύουμε σε περαιτέρω συνεργασία».