Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με μαθητές

9:06 π.μ. - Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024
09:03 π.μ. - Πέμ, 07/06/2024
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με μαθητές

Στο πλαίσιο σχολικών δραστηριοτήτων στο οποίο λαμβάνουν μέρος μαθητές από Ιεράπετρα, Μακρύ Γιαλού, Σητεία και Βόρεια Τζουμέρκα

Στο πλαίσιο σχολικών δραστηριοτήτων στο οποίο λαμβάνουν μέρος μαθητές από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας, το Γενικό Λύκειο Μακρύ Γιαλού, το Γενικό Λύκειο Σητείας και το Λύκειο Πραμάντων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων Νομού Ιωαννίνων, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης δέχθηκε σήμερα με ιδιαίτερη χαρά εκπροσώπους μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε τα παιδιά και τους μίλησε για τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ιεράπετρας. Εν συνεχεία με την ιδιότητά του ως εκπαιδευτικός τους μίλησε για την αξία του ρόλου των Δασκάλων που σαν δεύτεροι γονείς νοιάζονται για την πρόοδο και την προκοπή τους και τόνισε τη σημασία ανάπτυξης καλών σχέσεων μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών. Ευχήθηκε στα φιλοξενούμενα παιδιά καλή διαμονή και κάλεσε τους μαθητές να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας μεταξύ τους που θα τους συνδέουν για πάντα με την Ιεράπετρα.

Ευχαρίστησε την κα Ευαγγελία Κίτση Διευθύντρια του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Πραμάντων του Νομού Ιωαννίνων και τους εκπαιδευτικούς Χ. Χριστογιάννη και Ηλία Πινακούλια καθώς επίσης τον Υποδιευθυντή του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας κ. Γιώργο Βουλόγκα και τον εκπαιδευτικό κ. Δ. Κωστίνο, για την επίσκεψη και ευχήθηκε καλό υπόλοιπο στη σχολική χρονιά.