Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον Πρωταθλητή Πανελλήνιου Κλειστού Στίβου στα 400 μέτρα Πέτρο Παπαγιάννη

10:55 π.μ. - Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023
10:03 π.μ. - Δευ, 06/55/2023
Image: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον Πρωταθλητή Πανελλήνιου Κλειστού Στίβου στα 400 μέτρα Πέτρο Παπαγιάννη

Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου δεσμεύεται ότι θα στηρίζει με κάθε τρόπο τους νέους μας, οι οποίοι κυνηγούν το όνειρό τους και καταφέρνουν μεγάλες διακρίσεις που τιμούν το τόπο μας

Με τον Πρωταθλητή Πανελλήνιου Κλειστού Στίβου στα 400 μέτρα Πέτρο Παπαγιάννη και τον προπονητή Λεωνίδα Τερζή συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον Πέτρο Παπαγιάννη, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στα 400 μέτρα με χρόνο 48.91 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2023.

«Τέτοιες σημαντικές διακρίσεις αποδεικνύουν το δυναμικό, την αποφασιστικότητα και τη στοχοπροσήλωση της νεολαίας του τόπου μας. Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου δεσμεύεται ότι θα στηρίζει με κάθε τρόπο τους νέους μας, οι οποίοι κυνηγούν το όνειρό τους και καταφέρνουν μεγάλες διακρίσεις που τιμούν το τόπο μας, την Κρήτη», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.

Ο Πέτρος Παπαγιάννης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου για την πρόσκληση και τη στήριξή του. Στη συνάντηση παρόν ήταν και ο προπονητής του πρωταθλητή μας Λεωνίδας Τερζής.