Στο Σύνταγμα τα τρακτέρ της οργής- «χωρίς εμάς, τί θα φας;»

5:03 μ.μ. - Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024
05:02 μ.μ. - Τρί, 20/03/2024
Image: Στο Σύνταγμα τα τρακτέρ της οργής- «χωρίς εμάς, τί θα φας;»

Στις 17:30 θα συγκεντρωθούν στη πλατεία Ομονοίας και στις 18:30 θα ξεκινήσουν τη πορεία τους προς το Σύνταγμα

Στην Αθήνα διαδηλώνουν σήμερα οι αγρότες, μετά από τέσσερις εβδομάδες παραμονής στα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα: Ήδη δεκάδες τρακτέρ έχουν φτάσει στην πλατεία Συντάγματος, ενώ από νωρίς το πρωί με πλοία και πούλμαν κατέφθαναν αγρότες από την Κρήτη και πολλές περιοχές της χώρας. Οι Έλληνες αγρότες όπως και οι συνάδελφοί τους σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες επέλεξαν να κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για τις προβλέψεις της νέας ΚΑΠ.

Με βασικό σύνθημα «χωρίς εμάς, τί θα φας;», οι αγρότες από την κεντρική Ελλάδα ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το ταξίδι τους που άρχισε χθες το πρωί και διανυκτέρευσαν στο Κάστρο Βοιωτίας.

  Το συλλαλητήριο, που αποφασίστηκε μετά τη συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα οι εκπρόσωποι των αγροτών με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι προγραμματισμένο για τις 6.30 το απόγευμα, ενώ έως τώρα η προσέγγισή τους στο κέντρο της Αθήνας γίνεται συντεταγμένα και σε απόλυτη συνεννόηση με την αστυνομία, προκειμένου να περιορισθούν όσο γίνεται οι συνέπειες στη λειτουργία της πόλης.

Πρώτο Θέμα