Στο σημείο του τραγικού συμβάντος στην Αγιά Φωτιά ο Αργύρης Πανταζής

11:26 π.μ. - Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022
11:10 π.μ. - Δευ, 31/26/2022
Image: Στο σημείο του τραγικού συμβάντος στην Αγιά Φωτιά ο Αργύρης Πανταζής

Άμεσες λύσεις από τους αρμόδιους, ζητά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα»

Στο σημείο του τραγικού συμβάντος στην Αγιά Φωτιά Ιεράπετρας όπου έχασε της ζωή της μια 47χρονη τουρίστρια που μαζί με την οικογένειά της παραθέριζε στην περιοχή όταν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σημειώθηκε κατολίσθηση και βράχος καταπλάκωσε το τουριστικό κατάλυμα που διέμεναν, βρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηχώ 99,8 μίλησε για το τραγικό συμβάν και τόνισε την αναγκαιότητα να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχα περιστατικά σε διάφορα σημεία του Δήμου που είναι επικίνδυνα. Και υπάρχουν αρκετά σημεία για τα οποία ήταν ενήμερος ήδη από την περίοδο που ήταν αντιδήμαρχος και πολλές φορές χρειάστηκε να παρέμβουν σε περιπτώσεις κατολισθήσεων.

Τόνισε οτι από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπάρξει ενεργοποίηση επιστημόνων και αρμόδιων φορέων του δημοσίου ώστε να αναδείξουν τα αίτια και να προτείνουν λύσεις και από εκεί και πέρα, να μην μείνουμε σε διαπιστώσεις αλλά ως Δήμος να διεκδικήσουμε λύσεις.

Ακούστε εδώ τον κ. Πανταζή