Στο Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο ο Αργύρης Πανταζής

9:21 π.μ. - Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023
09:04 π.μ. - Δευ, 24/21/2023
Image: Στο Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο ο Αργύρης Πανταζής

Η εθιμοτυπική συνάντηση με τον ταπεινό Ιεράρχη κ.κ. Ευγένιο έγινε στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Κρήτης στο Ηράκλειο

Στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα’’ κος Αργύρης Πανταζής. Η εθιμοτυπική συνάντηση με το ταπεινό Ιεράρχη κ.κ. Ευγένιο έγινε στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Κρήτης στο Ηράκλειο, ένα σεμνό Ιεράρχη αφοσιωμένο στο έργο που επιτελεί.

Η συζήτηση έγινε σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση με αναφορές στις Μικρασιάτικες ρίζες τους (Σμύρνη και Μελί). Το ποιμαντικό έργο που αφορά τη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για τη συντήρηση και την ανάδειξη των ιερών ναών και των Βυζαντινών μνημείων κυριάρχησε εν μέρει στην επικοινωνία.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης δώρισε στον κο. Πανταζή λεύκωμα από τις εκδόσεις του Μουσείου χριστιανικής τέχνης και την έκδοση των χριστιανικών μνημείων της Κρήτης που επιμελήθηκε η επιτροπή θρησκευτικού τουρισμού της εκκλησίας της Κρήτης. Τέλος ο κος Αργύρης Πανταζής ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για το χρόνο που διέθεσε από το γεμάτο πρόγραμμά του για την εποικοδομητική συζήτηση και για την πρότασή του να παρακαθήσει σε γεύμα στην Αρχιεπισκοπή ενώ παράλληλα του απεύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί την Ιεράπετρα για την οποία ελπίζει να υπάρξει άμεση ανταπόκριση.

Για τη δημοτική παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Ο Επικεφαλής

ΑΡΓΥΡΗΣ Θ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ