Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στα θύματα της φονικής κακοκαιρίας

9:02 π.μ. - Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022
09:10 π.μ. - Δευ, 17/02/2022
Image: Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στα θύματα της φονικής κακοκαιρίας

Το μεσημέρι οι κηδείες της Ευγενίας και του Κώστα...

Η τελευταία πράξη του δράματος για τα δύο θύματα της φονικής κακοκαιρίας στην Κρήτη, τον Κώστα και την Ευγενία, "γράφεται" σήμερα, με το τελευταίο "αντίο"...

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν, το μεσημέρι, την 49χρονη Ευγενία και τον 50χρονο Κώστα.

hxonews

Η νεκρώσιμος ακολουθία για την Ευγενία Κιρίλοβα θα ψαλεί στις 3:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Τσαλικάκι, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία μια ώρα νωρίτερα, για το "ύστατο χαίρε".

Η κηδεία του 50χρονου Κώστα Βεργάκη θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Xθες, η δραματική αυλαία στην αγωνιώδη αναζήτηση της άτυχης γυναίκας, έπεσε με τον εντοπισμό της στα θολωμένα νερά... Η σορός της ανασύρθηκε με τη συνδρομή και της πυροσβεστικής.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, που από το πρωί βρισκόταν στην παραλία της Αγίας Πελαγίας, μόλις αντιλήφθηκε ότι οι δύτες εντόπισαν πτώμα, έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στη θάλασσα...Αλλά μάταια...

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύτες από την 3η ΕΜΑΚ, το λιμενικό και drone.

cretalive.gr