Οι πρώην διαχειριστές του Πυρηνελαιουργείου Ιεράπετρας ενημερώνουν

7:17 π.μ. - Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017
07:02 π.μ. - Σάβ, 11/17/2017
Image: Οι πρώην διαχειριστές του Πυρηνελαιουργείου Ιεράπετρας ενημερώνουν

Δείτε εδώ τη σχετική επιστολή

Αγαπητοί φίλοι,
 
Πέρασαν ήδη πέντε ολόκληρα χρόνια από τότε που η ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε με διαχειριστή τον Ρούσσο Κυπριωτάκη ανέλαβε τη λειτουργία και το συντονισμό του εργοστασίου στην Ιεράπετρα. Ήρθαμε, γίναμε μέρος της πόλης, συνομιλήσαμε με τους τοπικούς φορείς και γνωρίσαμε τους Ιεραπετρίτες. Αυτός ο κύκλος τώρα κλείνει και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους βαθιά που μας δεχτήκατε και μας δείξατε εμπιστοσύνη.
 
Εμείς με τη σειρά μας, κάναμε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στο εργοστάσιο ώστε η λειτουργία του να είναι ασφαλής για τους εργαζομένους και τους κατοίκους της γύρω περιοχής. 
Κατά την περίοδο λειτουργίας ακολουθήσαμε υψηλές προδιαγραφές και συστήματα ασφαλείας του εξωτερικού και σε συνεργασία με τους δημόσιους φορείς, αλλάξαμε ριζικά την εικόνα του εργοστασίου. 
 
Σας διαβεβαιώνουμε ότι μετά από πέντε χρόνια διαχείρισης του εργοστασίου, δεν προκαλέσαμε κανενός είδους ρύπανση. 
 
Προτιμήσαμε να συνεργαστούμε με ντόπιους και με κατοίκους της πόλης αλλά και να επενδύσουμε εκεί. Διαθέσαμε προς πώληση πυρηνόξυλο υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές και δημιουργήσαμε μια εστία δυναμικού εμπορίου στο πυρηνέλαιο με αγοραστές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Προσφέραμε όσο μπορούσαμε σε τοπικές δράσεις και οργανώσεις, γνωρίσαμε τις ανάγκες των κατοίκων, γίναμε μέρος της καθημερινής ζωής της πόλης.
 
Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό που πέρασε από την ομάδα της ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε. Επιπλέον ευχαριστούμε τα ελαιουργεία καθώς και τους μεταφορείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε. Αλλά και όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας κάνατε να νιώσουμε στην Ιεράπετρα σαν στο σπίτι μας!
 
Η ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Ε.Π.Ε σταματάει τη δραστηριότητά της στην περιοχή, φεύγοντας με τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και εμπειρίες. 
 
Ευχαριστούμε και πάλι
 
Με εκτίμηση
 
Ρούσσος Κυπριωτάκης και η ομάδα της ΠΗΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε