ΝΟΔΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: «9 στους 10 πολίτες γυρίζουν την πλάτη στην Κυβέρνηση»

10:47 π.μ. - Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016
10:10 π.μ. - Πέμ, 13/47/2016
Image: ΝΟΔΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: «9 στους 10 πολίτες γυρίζουν την πλάτη στην Κυβέρνηση»

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο

 Είναι σχεδόν βέβαιο ότι στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, όσο τα κοινωνικά, πολιτικά και δημοσκοπικά δεδομένα θα αλλάζουν προς το χειρότερο για τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο νοσηρή θα γίνεται η αντίληψή τους περί εξουσίας και θεσμών. Γνωρίζουν πλέον καλά ότι η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη. 9 στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι εξαιτίας αυτής της κυβέρνησης τα πράγματα στη χώρα μας θα πάνε χειρότερα.
 
Και αυτό γιατί:
 
– Η Κυβέρνηση που θα έδινε την 13η σύνταξη, κόβει το ΕΚΑΣ και τις επικουρικές συντάξεις και ψεκάζει με δακρυγόνα τους συνταξιούχους.
 
– Η Κυβέρνηση που φώναζε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», διευκολύνει πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
 
– Η Κυβέρνηση που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, αυξάνει οριζόντια τους φόρους και υπονομεύει  κάθε προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας.
 
– Η Κυβέρνηση που διαδήλωνε με κλάματα κατά των ιδιωτικοποιήσεων, παραδίνει για 99 χρόνια το σύνολο της δημόσιας περιουσίας στο υπερταμείο.
 
– Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ γεννήθηκε μέσα στο ψέμα και το λαϊκισμό και σβήνει μέσα στην απαξίωση και την κατακραυγή.
 
Ποτέ στην ιστορία των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων δεν υπήρξε τόσο ξεκάθαρη δυσαρμονία μεταξύ κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και λαϊκής βούλησης.
 
Έχουν αποτύχει παντού.
 
Είναι μια Κυβέρνηση υπό κατάρρευση, αδύναμη να διαχειριστεί τα προβλήματα που η ίδια κατά κύριο λόγο δημιούργησε ή επιδείνωσε.
 
Μία μόνο καλή υπηρεσία μπορούν ακόμα να προσφέρουν στην χώρα. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!
 
ΝΟΔΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ