Κάλεσμα Δραγασάκη στην πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με τον Π. Πολάκη στην Ιεράπετρα

10:44 π.μ. - Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023
10:01 π.μ. - Τετ, 18/44/2023
Image: Κάλεσμα Δραγασάκη στην πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με τον Π. Πολάκη στην Ιεράπετρα

Θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο, τον Δήμαρχο και θα γίνει ανοιχτή συγκέντρωση στο Μελίνα Μερκούρη

Την Ιεράπετρα θα επισκεφθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Διαφάνειας της Διοικητικής Δράσης του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Πολάκης θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο, θα έχει κατόπιν μια συνάντηση με τον Δήμαρχο και το απόγευμα στις 7.00 θα γίνει ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.

Ο κ. Μπάμπης Δραγασάκης μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ  δήλωσε στον Ηχώ 99,8 ότι επίκεντρο των συζητήσεων θα είναι οι βασικοί άξονες του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την ενίσχυση του εισοδήματος, τη στήριξη του κοινωνικού κράτους, την παραγωγική ανασυγκρότηση, ένα ισχυρό δημοκρατικό κράτος, την απάντηση στη δημογραφική πρόκληση. Βέβαια και όποια άλλα θέματα τεθούν από τους παραβρισκόμενους σημείωσε ο κ. Δραγασάκης απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα

hxonews
  • Το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τον Παύλο Πολάκη στην Ιεράπετρα.

Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βουλευτής Χανίων και νυν Τομεάρχης του τμήματος Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης θα μιλήσει σε ανοικτή Πολιτική Εκδήλωση το Σάββατο 21-01-2023 και ώρα 19:15 στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη και θα αναλύσει τις 6 Εθνικές Προτεραιότητες και τις θέσεις του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης:

16.00 Συνάντηση με τον Αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και τον Σύλλογο εργαζομένων στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

19.00 Συνάντηση με τον δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη.

19.15 Ομιλία σε Ανοικτή Πολιτική εκδήλωση.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ