Καλαντζάκης:40.535,60€ για νέες ηλεκτρονικές πινακίδες στο κέντρο της Ιεράπετρας

1:30 μ.μ. - Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023
01:07 μ.μ. - Πέμ, 27/30/2023
Image: Καλαντζάκης:40.535,60€ για νέες ηλεκτρονικές πινακίδες στο κέντρο της Ιεράπετρας

Το δελτίο τύπου του Δήμου

Στο πλαίσιο του έργου «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Ιεράπετρας» υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για την προμήθεια Ηλεκτρονικών πινακίδων LED εξωτερικού χώρου.

Οι πινακίδες θα είναι έγχρωμες, full matrix μαζί με το απαραίτητο web-based λογισμικό διαχείρισης, προϋπολογισμού 40.535,60€, θα έχουν τη δυνατότητα προβολής πολυμεσικού περιεχομένου (κείμενο, φωτογραφίες, video) και θα παρέχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης των πολιτών σε πραγματικό χρόνο. 

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Ως Δημοτική Αρχή εκσυγχρονίζουμε την πόλη της Ιεράπετρας και με το έργο του open mall, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της υλοποίησής του με την τοποθέτηση του ηλεκτροφωτισμού και τις φυτεύσεις,  το εμπορικό κέντρο της Ιεράπετρας μετατρέπεται σε μια σύγχρονη αγορά. Οι ηλεκτρονικές  πινακίδες, είναι κάτι που έλειπε από την πόλη μας και αποτελούν  ένα πολυεργαλείο  που θα προσφέρει άμεση πληροφόρηση και αξιόπιστη ενημέρωση στους δημότες, όπως γίνεται σε πολλές σύγχρονες πόλεις.

 Με παρεμβάσεις, όπως η συγκεκριμένη, αλλά και με όσες άλλες προγραμματίζουμε  μετασχηματίζουμε την πόλη μας σταδιακά σε μια «έξυπνη πόλη» η οποία  θα προσφέρει πιο αποτελεσματικές  υπηρεσίες αξιοποιώντας την τεχνολογία  προς όφελος των κατοίκων και των επιχειρήσεών της».