H Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

11:27 π.μ. - Κυριακή, 3 Απριλίου 2016
11:04 π.μ. - Κυρ, 03/27/2016
Image: H Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου εμφανίστηκε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου.

 Σε μια κατάμεστη αίθουσα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας. Μαρίας Παπαγιαννάκη, η χορωδία συμμετείχε σε μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εκδήλωση στην οποία έλαβαν μέρος και τα Ορχηστρικά Σύνολα της Μουσικής Σχολής «Χάρης Σαρρής».
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ιεράπετρας ο Δήμαρχος, κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης και ο Αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων & Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης, οι οποίοι και συνεχάρησαν από κοντά τους χορωδούς.
 
 
Όπως αναφέρθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυσης της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ιεράπετρας και στο πλαίσιο της επανασύστασής της η χορωδία ανανεωμένη συμμετέχει σε ένα κύκλο συναυλιών και εμφανίσεων εντός και εκτός της Ιεράπετρας, ερμηνεύοντας ποικίλο ρεπερτόριο με σεβασμό και αγάπη πρώτα απ΄όλα στο τραγούδι και τη μουσική.
 
Ανάλογες εμφανίσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν και το επόμενο διάστημα, ενώ το μουσικόφιλο κοινό της Ιεράπετρας θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει στις 19 Μαρτίου την εαρινή συναυλία της Μουσικής Σχολής.