Ευχαριστίες της οικογένειας του μικρού Οδυσσέα για την βραδιά αλληλεγγύης στο λιμανάκι των Φερμών.

10:13 π.μ. - Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023
10:10 π.μ. - Σάβ, 21/13/2023
Image: Ευχαριστίες της οικογένειας του  μικρού  Οδυσσέα για την βραδιά αλληλεγγύης στο λιμανάκι των Φερμών.

Eυχαριστούμε θερμά τους συλλόγους ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας ευχαριστούμε θερμά τους συλλόγους ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ  ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ  και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ όπου όταν έμαθαν για την μάχη του μικρού μας Οδυσσέα ήρθαν σε επαφή μαζί μας, ενδιαφέρθηκαν με ένα ζεστό χαμόγελο, ενδιαφέρον και ενσυναίσθηση.

Μας έκανε να νοιώσουμε πως δεν είμαστε μόνοι και έχουμε τους καλύτερους συμμάχους δίπλα μας. Αποφάσισαν λοιπόν, αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς να πραγματοποιήσουν γλέντι αλληλεγγύης στο λιμανάκι των Φερμών. Αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους, την ενέργεια τους και παρά την απαιτητική καθημερινότητα τους διοργάνωσαν μια ξεχωριστή βραδιά για τον μικρό μας Οδυσσέα. Άλλωστε έχουν πλούσιο ιστορικό ανάλογων δράσεων όπου σε αντίστοιχες περιπτώσεις επιδεικνύουν ταχύτατα αντανακλαστικά ανθρωπιάς, ευαισθητοποίησης και ανιδιοτελούς προσφοράς. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς, τεχνικούς ήχου, την σχολή  κρητικών χορών, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους χορηγούς και δωροθέτες, τον Ερυθρό σταυρό και όλους τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν αφιλοκερδώς στο κάλεσμα των δυο συλλόγων και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη βραδιά. Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις – σημεία συγκέντρωσης δωρεών.

Επίσης, θα ήταν παράληψη μας εάν δεν ευχαριστούσαμε ξανά  τον Α.Ο.Κ. Ιεράπετρας,  Σ.ΒΕ.Κ Λασιθίου και Ηρακλείου, τον γυμναστικό σύλλογο ROAD RUNNERS, την Γ.Ε.Ιεραπετρας , την ομάδα του κρυμμένου θησαυρού ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ και το πλήθος γνωστών και αγνώστων που στο παρελθόν διακριτικά προσέφεραν και προσφέρουν την βοήθεια και συμπαράσταση τους.

Νιώθουμε πραγματικά μεγάλη ευγνωμοσύνη και συγκίνηση με την ανταπόκριση του κόσμου και για όλους και όλες που μας συμπαραστέκονται όλο αυτό το διάστημα που ο μικρός μας αντιμετωπίζει με περίσσιο θάρρος και δύναμη την δική του περιπέτεια. Μας δίνει δύναμη, κουράγιο και ελπίδα για το μέλλον ότι στις δύσκολες και σκοτεινές εποχές αχρειότητας που ζούμε οι περισσότεροι διαλέγουν την φωτεινή πλευρά!

Σας ευχαριστούμε

Η οικογένεια του ΟΔΥΣΣΕΑ