Εκδήλωση για την Κρητική Διατροφή διοργανώνει η Σχολή Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

10:21 π.μ. - Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
10:04 π.μ. - Τετ, 24/21/2024
Image: Εκδήλωση για την Κρητική Διατροφή διοργανώνει η Σχολή Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου

Εκδήλωση στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας με θέμα την Κρητική Διατροφή.

Η Σχολή Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας διοργανώνει μια σημαντική εκδήλωση με αντικείμενο την κρητική διατροφή, τον πολιτισμό της γαστρονομίας που συνιστά παράδοση και υγιεινή διατροφή σε ένα.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι εξέχοντες επαγγελματίες στον τομέα της διατροφής και της ψυχολογίας. Ο κ. Βασίλειος Πυργιωτάκης, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Παιδοδιατροφολόγος, θα αναλύσει το θέμα της "Μεσογειακής Διατροφής από το Χθες στο Σήμερα", εστιάζοντας στη σημασία της ως ένα από τα υγιεινότερα διατροφικά πρότυπα παγκοσμίως.

Η κα. Σφακιανάκη Φανή, Σχολική Ψυχολόγος, θα εξετάσει το θέμα των "Διατροφικών Διαταραχών στην Εφηβεία", ρίχνοντας φως στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι στο πεδίο της διατροφής και της ψυχικής υγείας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας. Προσκαλούμε θερμά όλους τους γονείς να παραβρεθούν και να ενημερωθούν για τη σπουδαιότητα της μεσογειακής διατροφής και τον κρίσιμο ρόλο τους στη διαμόρφωση υγιών διατροφικών συνηθειών στα παιδιά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του σχολείου.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Χοϊλούς

Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

hxonews